Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Hotel Lordos Beach****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

13_lordos_pool_bar_400

_lordos_gardens_400

lordos_07_room_400

lordos_19_oceanis_rest_400

lordos_kert14_patio_400

 

Fekvése: Larnaca üdülőövezeti részén épült, a közelmúltban felújított, százhetvenöt szobás ötemeletes szálloda, közvetlenül a lassan mélyülő homokos tengerparton található. Larnaca városközpontja nyolc kilométer, ahová taxival vagy tömegközlekedéssel is el lehet jutni (hétköznapokon, buszmegálló a szálloda előtt).


Szobák: minden szoba (2-4 fős) fürdőszobás, légkondicionálóval, tv-vel, rádióval, hajszárítóval, minihűtővel és telefonnal felszerelt. Széf, térítés ellenében bérelhető. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldi, oldal tengerre néző vagy front tengerre néző kilátással.

A szuperior szobák szebben berendezettek és oldal tengerre nézőek, felszereltségükben extraként tea- és kávéfőző gép szerepel.

Szolgáltatások: recepció, lift, több étterem, kávézó, több bár, szobaszerviz, fodrászszalon, tv-szoba, kártyaszoba, ajándéküzlet, konferenciatermek, parkoló, internetezési lehetőség (wifi a recepciónál ingyenes, máshol térítés ellenében), rendezvényszervezés (pl. esküvő).

Sport és szórakozás: nagyméretű trópusi medence, vízesésekkel és csúszdákkal, nyitott pezsgőfürdővel, „Kincses sziget” vízi vidámpark gyermekeknek, gyermekmedence, napozóterasz nyugágyakkal és napernyőkkel melyek a medencék körül és a strandon is térítésmentesen használhatók, fitneszterem, fedett medence, pezsgőfürdő, játszótér, kölyökklub, térítés ellenében: szauna, gőzfürdő, szolárium, masszázs, teniszpálya, asztalitenisz, kosár- és röplabdapálya, biliárd, játékterem. Főszezonban napközbeni animációs programok, különböző zenés szórakoztató estek hetente többször.

Gyermekkedvezemény: két felnőtt és egy vagy két (emeletes ágyon) gyermek (14 éves korig) egy szobában történő elhelyezése esetén. Egy felnőtt és gyermek esetén a felnőtt egyágyas árat fizet.

Étkezés: félpanzió, büféreggelivel (szalonna, főtt tojás, rántotta, omlett, virsli, kolbász, sajtok, felvágottak, péksütemények, zöldségek, tea, kávé, lekvár, müzli) és büfé vacsorával

                                       

 

 

Az árakról információ:

52/538-333

06-30-5311255 


810 olvasás